* * * * *

nedjelja, 26. svibnja 2013.

HLADNO PIVO - HELL'S BELLS - MOTUS

ZADNJI VELIKI PUNK KONCERT U JUGOSLAVIJI
DOM SPORTOVA, MALA DVORANA
ZAGREB 1991

HLADNO PIVO
HELL'S BELLS 
(kasnije DARE TO GO)
MOTUS

NA SNIMCI SU ZABILJEŽENI I KADROVI U KOJIMA NAKON TUČE NA POZORNICI POLICIJA DEJSTVUJE PO PUNKERIMA


HVALA JOŽI BOLONIĆU NA VIDEO SNIMCI



Broj komentara: 7:

sunday kaže...

Možeš li da napišeš tačno poreklo prve fotografije,tj. ko je na njoj/kako je nastala?Ako se dobro sećam (a i da ne pregledam arhivu sada), prvi put sam je video u jednom od prvih brojeva Heroine (ZG časopis sa početka devedesetih,tematika kao Ritam u BG).Hvala.Ovaj snimak sam već gledao na YouTube.
Odličan blog,pozdrav.

Goran Polak kaže...

Hvala ti.
Nisam siguran za fotografiju, ali mogla bi biti iz Heroine. Sjećam se samo da sam je izrezao iz nekog časopisa početkom devedesetih za omot jedne punk kompilacije koju sam si snimio na kazetu za slušanje u autu. Kad sam radio ovaj post, tražio sam neku "neutralnu" punk fotografiju i to mi je prvo palo na pamet. Netko je spomenuo da je na fotki punker Pulić...
Znam da ovo ima i na youtube-u. Čovjek koji je to tamo stavio mi je poslao snimku da je stavim i na blog...
Pozdrav.

Unknown kaže...

Bok. Izvrsna stranica, podsjetila me na toliko toga. Htio sam te upozoriti da ti se potkrala greška u nazivu benda sa snimke. Nije riječ o Dare to Go, već o Hell's Bells. Dare to Go je nastao kasnije, negdje 1993, od dva ranija člana benda Hell's Bells, a nakon njihovog razlaza. Eto, ne budi ti teško zbog točnosti i faktografije to promijeniti. Ova snimka je od dva izvora objavljena na i You Tube-u, i to u jednoj s točnim nazivom benda, a u jednom kao Dare to go, pa je vjerojatno i to dovelo do ove pogreške... Izvrstan blog, nastavi i dalje. Puno pozdrava.

Goran Polak kaže...

Hvala ti! Promijenio sam u tekstu, a u videu ću za sada morati ostaviti ovako kako je, jer mi je malo komplicirano to raditi iz početka…

Hajdarovic kaže...

Hvala na ovome.

Anonimno kaže...

to je s mog placenog mastera koji su knjaz i lubina snimali sa dugavske tv i to je grupnjak koji je tri dana bio u tri grada sa 20 bendova,ovdje su oni koji nisu bili u rijeci i u puli :)

Goran Polak kaže...

Ajd mi molime te pošalji u poruci kak se zoveš da te dodam kao autora snimke. Možda bi mogli zajedno napraviti neki novi post i sa nekim drugim tvojim snimkama?