* * * * *

petak, 23. studenoga 2012.

MAJKE - DRVORIŠTE KLUBA EX 1995

KAZETA IZ ARHIVE RADIO EMISIJE BRAĆE BAĐUN 
"OBRAČUN KOD HR KORALA"


MAJKE

DVORIŠTE KLUBA EX
GORNJI KURŠANEC 18-05-1995

1. Znam što trebam da znam
2. Fantastična vatra
3. 1989
4. Putujem
5. Dobro se osjećam
6. Sveti planet
7. Mršavi pas
8. Krvarim od dosade
9. Zbunjen i ošamučen
10. Novi dani
11. Ja sam budućnost
12. Iz sve snege
14. Budi ponosan (cut)

BARE & KOJOTI




HVALA DAVORU TURKOVIĆU






Broj komentara: 14:

VK kaže...

Jebote što ga ritam sekcija praši. Mario je najbolji bubnjar u VK (a i šire) u kombinaciji sa Vanjom... SAVRŠENO!! Svaka čast!

Anonimno kaže...

A Viduka ga praši za dvojicu!! Čak je i Bare dobro raspoložen..3 skleka je napravio :-D

Jura kaže...

Viduka tako lijepo svira...nema ni jedan ton viška.Djeco ovo je primjer kako se funkicionalno svira gitara točno onoliko koliko je potrebno za pjesmu.svaki ton mu je na mjestu.Skidam kapu maestro!

VK kaže...

Viduka svira dobro, ali ipak MAJKE=VINKOVCI !!

Jura kaže...

Ma naravno da su Vk. ali gledao sam ih u svim postavama i najbolji su mi bili kad su svirali ovako-brzo i žestoko-a to je 1.postava sa Dusparom i ova sa Kojotima.

VK kaže...

Svaka čast Viduci ali meni je ipak Zoran Čalić zakon a i Vanja i Mario su mi bili bolji u Pokvarenoj mašti nego u Kojotima!!

Jura kaže...

to su dva suprotna stila sviranja,vidim da si isključiv samo zbog vinkovčana ali o ukusima se ne raspravlja.Meni je stil od Duspare ili Viduke draži,makar je Zoki naravno super gitarista ali drugačijeg stila..i Kojoti su mi bolji od P.Mašte ali kao što rekoh svako ima pravo na svoje mišljenje i to je ok.Pozdrav iz zg-a.

Anonimno kaže...

Svi gitaristi Majki su super jer je to gitaristički bend.Nema veze,ovo je zanimljivo za vidjet zbog kombinacije Bareta i Kojota.Hvala na snimci.

Miro K. kaže...

Naravno,ovo je super za vidjeti jer je raritet.Što se tiče gitarista ja sam gledao Majke par puta poslije Razdora kad su u postavi bili i Zoki i Viduka-to je bilo super,dva drugačija stila sviranja i dva drugačija zvuka gitare,šteta što nije potrajala ta postava ali opet da je onda ne bi bilo Kojota.Zoki je autor u Majkama a Viduka u Kojotima i šteta što nema više takvih gitarista i autora, pogotovo danas u Hr.Zato obadvojici Respect!

Marac kaže...

Davor Viduka-CAR!! Bare -KRALJ!! Kojoti -super!!

Anonimno kaže...

Fakat ga Kojoti deru. :)

Anonimno kaže...

Gledao sam Viduku u subotu s K3P i dalje ubija gitaru..na višem levelu od ovoga.Majstor!

Anonimno kaže...

UFF!! Koliko mi je drago što sam ovaj dragulj otkrio toliko sam i tužan jer kad vidim u šta su se Majke pretvorile dođe mi da plačem.Nedavno sam ih gledao(Bare i Plaćenici bi bio prikladniji naziv btw) i kad usporedim sa ovim tužan sam.Ovo je spejsšatl od svirke naspram ove gaže što sada rade.Bare je super,ritam sekcija Kojota je super ali Viduka sam (!!??) pojede obadvojicu sadašnjih gitarista za doručak.Uvijek su imali 2 gitarista a ovdje ovaj čovjek svira tako dobro da ne da se ne osjeti nedostatak drugog gitariste nego je potpuno nepotreban.Viduka je SVE odsvirao sam i to na višem levelu od ove dvojice danas zajedno -neusporedivo!Šteta za Kojote-ubijali su(osim Alena-čovjek je bez karizme jbga).Ovo je bila dobitna kombinacija.Bare u formi i nabrijana trojka Kojota-šteta što to nisu Majke danas isto-jer kad vidim današnje kako gažerski odrađuju,tužan sam.Hvala ti Stražarni Lopove na ovom dragulju.

Anonimno kaže...

Bio sam na masu koncerata Majki, od 1994.,nadalje. Ali, ovo je jako, jako dobra kombinacija. Vanja na basu odličan, ali Kilmister je ipak, u paru sa Baresijem, ono nešto! Slakovci - Vinkovci